Art al Ras neix amb de la mà dels artistes Josep Cañada i Jesús Pedrola, del Consell Comarcal de la Terra Alta i del suport dels seus dotze ajuntaments.

En el context actual de respecte al medi ambient, Art al Ras vol ser l’impulsor d’una gran obra col·lectiva que, des del camp artístic, ajudi a la tant necessària presa de consciència ecològica.

Un grup heterogeni d’artistes integrat per pintors, escultors, poetes i escriptors han unit esforços per realitzar una sèrie d’escultures i poemes visuals que, instal·lats als camins de la Terra Alta, intenten crear en l’espectador la idea de comunió entre art i natura.

Tanmateix, tot aquest treball no assoliria plenament el seu objectiu si no es tingués en compte el vessant social que porta implícit. No hi ha cap raó perquè l’art quedi tancat en àmbits urbans. Cal que surti arribi a tothom, es trobi on es trobi i sigui quina sigui la seva activitat quotidiana. Tots tenim el dret de gaudir d’aquelles coses que pel fet de no ser necessàries ens fan més lliures, i cal entendre que l’art desenvolupa un paper cabdal en aquesta concepció de la societat. Art al Ras té com objectiu estimular, tant en l’autor com en l‘espectador. una nova manera de mirar i viure l’entorn i el paisatge.

Organitza’t

A la Terra Alta trobaràs una gran varietat d’indrets, d’allotjaments, restaurants, empreses de serveis turístics, i moltes coses més per gaudir d’aquest territori paradisíac.

On dormir?
On dormir?Allotjaments
Escull entre les diferents opcions d’allotjament que trobaràs a la comarca.
On menjar?
On menjar?Restaurants
La nostra és una cuina d’arrels i de tradició, però també d’adaptació als nous temps.
Quines activitats puc fer?
Quines activitats puc fer?Serveis turistics
Consulta les empreses que proporcionen un ventall de serveis turístics.
Com arribar?
Com arribar?Serveis turistics
Mapa de la comarca on podràs veure les diferents vies que comuniquen la Terra Alta.