Loading...

Espais geològics

El patrimoni geològic de la Terra Alta és únic a nivell de Catalunya. El seu protagonisme en la caracterització del paisatge natural i l’evidència de les relacions entre el tipus de roques, l’estructuració del relleu i la distribució de la xarxa de drenatge amb les activitats humanes, defineix una fisiografia comarcal que, degut a l’espectacularitat d’alguns indrets, ha influït clarament en l’art i en la cultura.

La quantitat i gran qualitat dels afloraments de les diferents unitats geològiques presents a la Terra Alta fan que aquesta comarca sigui una zona excepcional per a estudiar les característiques litològiques, sedimentològiques i estructurals que han conformat la seva fisiografía.

Descarrega el fulletó

Els Paisatges

Rius i rierols

Rius i rierols

La principal particularitat dels rius de la comarca és que amb l’erosió provoquen la formació de punts d’extraordinaria bellesa.

Vinyes i oliveres

Vinyes i oliveres

Vinyes i oliveres protagonitzen els conreus de secà de la Terra Alta i ofereixen als ulls del visitant una infinitat de matisos cromàtics.

Serres de Pàndols i Cavalls

Serres de Pàndols i Cavalls

Situades entre els rius Canaletes i Sec són serres amb formacions de gran valor paisatgistic.

Espais geològics

Espais geològics

La quantitat i gran qualitat dels afloraments de les diferents unitats geològiques presents a la Terra Alta fan que aquesta comarca sigui una zona excepcional.

Organitza’t

A la Terra Alta trobaràs una gran varietat d’indrets, d’allotjaments, restaurants, empreses de serveis turístics, i moltes coses més per gaudir d’aquest territori paradisíac.

On dormir?
On dormir?Allotjaments
Escull entre les diferents opcions d’allotjament que trobaràs a la comarca.
On menjar?
On menjar?Restaurants
La nostra és una cuina d’arrels i de tradició, però també d’adaptació als nous temps.
Quines activitats puc fer?
Quines activitats puc fer?Serveis turistics
Consulta les empreses que proporcionen un ventall de serveis turístics.
Com arribar?
Com arribar?Serveis turistics
Mapa de la comarca on podràs veure les diferents vies que comuniquen la Terra Alta.